Ege Postası
Geri

Bu serginin geliri köy çocuklarına 

Karabağlar Belediyesi, Ra Resim Atölyesi,  Köy Öğretmenleri ile Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği (KÖH-YD)ortaklaşa resim sergisi düzenledi.Bu karma sergiden elde edilecek gelirin önemli bir bölümünün imkanı olmayan köy çocuklarına burs olarak verileceği belirtildi.
Bu serginin geliri köy çocuklarına 
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2016 Pazar 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ragıp Apaydın'ın hocalığını yaptığı 30 kursiyer, Karabağlar Belediyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen 'Ra Resim Atölyesi Karma Sergisi'nde eserlerini sergiledi. 81 eserin yer aldığı sergiye Karabağlar Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. 

Desteğe her zaman hazırız

Eserlerin satışından elde edilecek gelirin bir bölümünün imkanı olmayan öğrencilere burs olacağını belirten Dernek Başkanı Nevim Yürümez, ilk defa bir sergi açtıklarını ifade ederek bu imkanı kendilerine veren Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür etti. Sergilenen eserlerde geçmişten günümüze bir çok ünlü ressamın yaratıcılığının gözlemlendiğini belirten Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hepşengünler ise, belediye olarak böyle güzel ve faydalı sergilere her zaman destek vereceklerini ifade etti.

25 Mayıs'a kadar açık kalacak

Açılış konuşmalarının ardından başkan yardımcıları ve meclis üyeleri sergilenen eserleri tek tek gezerek, eser sahiplerinden bilgi aldılar. Sosyal yardım projesi olarak dikkat çeken karma sergi,  25 Mayıs tarihine kadar 1. kattaki Karabağlar Belediyesi Sergi Salonu'nda açık kalacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası